Segueix-nos F Y T R

Ara Malikian, al concert solidari de l’Obra Social Sa Nostra

| Palma |

El prestigiós violinista libanès Ara Malikian és el principal alicient del concert solidari que el pròxim divendres 23 de gener organitza l’Obra Social Sa Nostra, amb la col·laboració de BMN i l’Ajuntament de Palma, al Trui Teatre de Palma (20.30 hores).

Malikian aterrarà a l'escenari palmesà acompanyat per La Orquesta en el tejado, prometent un espectacle original, virtuós i creatiu. De fet, el programa preparat per a la cita serà sorpresa, i amb tota probabilitat inclourà clàssics però també adaptacions de temes més moderns.

L'entrada, de 15 euros, es destinarà exclusivament a la campanya Ara + que Mai, de Creu Roja Balears, que cerca fons per al lliurament d'ajudes d'emergència social a les persones vulnerables més afectades per la crisi.

Els ajuts es distribueixen a través del projecte SAUS (Servei d'Atenció Urgències Socials), essent les ajudes més sol·licitades aliments, productes d'higiene personal i de la llar, pagament de medicines, material escolar, pròtesis, pagament de rebuts de llum, aigua i lloguers.

Ara Malikian i Humberto Armes són els directors artístics que han concebut la idea d'una orquestra de cambra formada per músics joves, que pugui fer-se un lloc propi en el panorama musical actual, amb la voluntat d'apropar la música clàssica a tots els públics.

+ VIST