Segueix-nos F Y T R

L'Institut d'Estudis Baleàrics finança amb doblers públics l'edició de Bearn en 'bâlèá'

L'edició és de Roman Pinya Valls i la titularan 'Bearn o sa sala de ses pepes'

|

Més doblers per a la Fundació Jaume III. La proposta de resolució de la convocatòria d'ajuts per donar suport a tot tipus de projectes culturals en l'àmbit de la literatura, el còmic i el pensament, del 27 d'abril d'enguany, preveu una subvenció per fer possible l'edició d'una versió de la novel·la de Llorenç Villalonga en 'bâlèá', que es titularà, 'Bearn o sa sala de ses pepes'.

Aquesta vegada la persona responsable de perpetrar aquesta nova proposta de la Fundació Jaume III no és Xavier Pericay, sinó la seva dona, Maria Antònia Lladó, coordinadora lingüística d'IB3 Televisió, que també és l'autora del pròleg.

L'edició serà a càrrec de l'editorial Sloper S.L, propietat de Roman Pinya Valls, que en un article de premsa proposava l'extermini de «tots els camisetes verdes del món».

Cal ressenyar que, entre els projectes als quals s'ha denegat la subvenció que sí que s'ha atorgat a 'Bearn o sa sala de ses pepes', hi ha l'edició de 'Manual inacabat per anar per a la vida' de Guillem d'Efak, o unes jornades de l'Ateneu Científic, Literari i Artístic de Maó.

+ VIST