Segueix-nos F Y T R

La cançó de Junts pel Sí reuneix els millors cantants del país d'ara i abans

Lluís Llach i una vintena de músics joves canten «Més Junts hem d'anar més lluny»

|

Lluís Llach acompanyat d'una trentena de músics joves han enregistrat una nova versió d'una part de Viatge a Ítaca, per donar suport al sí a la independència.

Músics com Joan Dausà; Ivette Nadal; Josep Maria Mainat; Pemi Fortuny; Caïm Riba; Cris Juanico; Joan Masdéu o Els Catarres, entre d'altres, donen suport a Junts pel Sí amb aquesta nova versió de 'Més lluny'. Una versió rockera del segon moviment del tema complert 'Viatge a Ítaca' de Lluís Llach. L'adaptació l'ha feta Joan Reig, candidat de Junts pel Sí i bateria de Els Pets, Pemi Rovirosa, guitarrista de Lax'n'Busto, i Jimmy Piñol, bateria de Lax'n'Busto. I ha estat interpretada per diversos músics que han participat voluntàriament en l'enregistrament com a mostra de suport al projecte de la candidatura.

Lluís Llach dóna inici i tanca aquesta cançó que compta amb la participació de Joan Dausà; Ivette Nadal; Arnau Orriols (Cantant de Okey Ok); Josep Maria Mainat; Pemi Fortuny (ex-cantant de Lax'n'Busto); Caïm Riba; Cris Juanico; Èric Vinaixa; Èric Vergés, Jan Riera i Roser Cruells (Els Catarres ); Natxo Tarrés; Roger Farré i Juanjo Muñoz (Gossos); Salva Racero (Cantant de Lax'n'Busto); Quim Mandado (Ex-Sangtraït, Los Guardians del Pont); Bikimel; Joan Masdéu (ex cantant de Whiskyn's).

+ VIST