Segueix-nos F Y T R

Pau Alabajos canta 'Sóller', de Rosselló-Pòrcel

La productora mallorquina Objectiu Roig ha estat l'encarregada d'enregistrar un dels 12 videoclips del nou disc del cantautor del País Valencià

Una instantània de l'enregistrament del videoclip Sóller. | OR

|

El cantautor del País Valencià Pau Alabajos publica aquest dimarts el seu nou disc “L’amor i la ferocitat”. Un treball que conté 12 temes, entre els quals el poema musicat de Bartomeu Rosselló-Pòrcel, Sóller.

No sol passar gaires vegades que una formació tregui el mateix dia el disc i els videoclips de cada una de les cançons. En aquest cas, però, Alabajos, coincidint amb la posada al mercat del disc, ha fet públics els 12 videoclips que acompanyen les cançons.

El videoclip de la cançó de Rosselló-Pòrcel, com no podia ser d'altra manera, ha estat enregistrat al municipi mallorquí de Sóller. El pintoresc poble de la Serra de Tramuntana ha servit a la productora mallorquina Objectiu Roig d'escenari per a representar i enregistrar la història que Rosselló-Pòrcel dedicava al seu amic poeta i periodista Robert F. Massanet que, com ell, va néixer a Palma.

Videoclip Sóller, de Pau Alabajos, produït pels mallorquins Objectiu Roig.

+ VIST