Segueix-nos F Y T R

La Banda Municipal de Palma participarà a la Setmana Internacional de l’Orgue

La Banda Municipal de Música de Palma participarà per primera vegada en la Setmana Internacional de l’Òrgan.

|

La Banda Municipal de Música de Palma participarà per primera vegada en la Setmana Internacional de l’Orgue, que se celebrarà entre els dies 1 i 5 de maig a la Basílica de Sant Francesc. Segons han informat des de Cort, els cinc concerts seran gratuïts, tendran lloc a les 20.30 hores i a tots s'interpretarà una peça d'Antoni Martorell.

El programa començarà l'1 de maig amb l'actuació de l'organista Katherine Dienes-Williams, que interpretarà peces de Langlais, Hampton o Elgar, entre altres.

El 2 de maig serà el torn de l'organista Alessandro Bianchi, qui tocarà obres de Bach, Liszt o Hielscher. El 3 de maig pujarà a l'escenari la Banda Municipal de Música, que estarà acompanyada per Bartomeu Manresa, mentre que dirigirà Juan Miguel Romero i s'escoltaran temes de Häendel Albinoni, entre altres.

L'organista Hans Leitner serà el protagonista del concert del 4 de maig, on s'interpretaran peces de GaluppiSchmid o Bach. Finalment, Orquestra del Conservatori Superior de les Balears actuarà, dirigida per Alfredo Oyagüez, el 5 de maig i li acompanyarà l'organista Jean-Pierre Lecaudey i es tocaran obres de FranckWidor Guilmant.

+ VIST