Segueix-nos F Y T R

Es Baluard acollirà un programa d'activitats amb motiu del Dia Internacional dels Museus

|

El museu Es Baluard ha presentat el seu programa d'activitats per al Dia Internacional dels Museus 2018, que se celebra el pròxim 18 de maig sota el lema 'Museus hiperconectats: nous enfocaments, nous públics'. Entre elles, es realitzarà una jornada de portes obertes amb entrada gratuïta entre les 10.00 hores i les 20.00 hores.

Així, han explicat que en el marc de l'exposició 'Col·lecció permanent. Carte Blanche a Jean Marie del Moral', tendrà lloc una visita interactiva a càrrec del poeta mallorquí Biel Mesquida a partir de les 19.00 hores i amb entrada lliure.

A partir de les 11.30 i fins les 13.30 hores, també hi haurà sessions de mediació gratuïtes en aquesta exposició en la qual, a través de les fotografies de diferents pintors, retrats o sèries fotogràfiques d'accions creatives, Del Moral posa en relació les seves fotografies amb les obres originals, que pertanyen majoritàriament a la Col·lecció d'Es Baluard.

A més, el 18 de maig arriba l'activitat exclusiva per a Amics d'Es Baluard 'Llibres d'art i bibliografia en Es Baluard', una visita especial, de 17.00 hores a 18.00 hores, relacionada amb la biblioteca del museu, en la qual es visitarà l'espai de bibliografia i documentació. D'altra banda, des de la seva àrea educativa, el museu proposa 'Esquitxos! La composició i descomposició pictòrica', una sessió d'animació teatralitzada a càrrec dels actors Lucía Sánchez i Quique Mongay.

Aquesta activitat, d'entrada lliure, tendrà lloc el 19 de maig a les 11.00 hores a l'Espai Educatiu Guillem Cifre de Colonya - Es Baluard, i s'organitza com a esdeveniment de clausura de temporada dels tallers 'Família! El dissabte va d'art' del curs 2017-18.

+ VIST