Segueix-nos F Y T R

Es disparen les vendes del còmic ‘On és l'Estel·la?’

|

Segons ha pogut constatar dBalears en una roda de consultes a diverses llibreries mallorquines, ‘On és l'Estel·la?’, el llibre de Toni Galmés, que la setmana passada va ser denunciat per diversos sindicats de policia, s'ha exhaurit a Mallorca i fins aquest mateix dijous, no se'n podia trobar.

Les vendes s'han multiplicat des de fa una setmana. Aquest dijous la distribuïdora ha tornar a repartir a les llibreries exemplars de la segona edició del llibre.

El passat divendres, els sindicats policíacs SUP, CEP, UFP i SPP varen presentar una denúncia contra el Govern davant la Fiscalia de les Illes Balears.

Els policies demanen que s’analitzi el contingut del còmic de Toni Galmés, davant la possibilitat que pugui incórrer en un «il·lícit penal pel seu finançament públic».

Els policies han arribat a afirmar que el llibre «incita a l’odi infantil contra la policia».

Cal recordar, però, que tal com va anunciar i reiterar l’editorial Comanegra, el còmic és per a adults i duu el distintiu de ‘+18’ a la portada o la contraportada. Segons l’editorial es tracta d’una sàtira política que s’empara en el dret de llibertat d’expressió.

+ VIST