Segueix-nos F Y T R

Els Premis Ciutat de Palma de literatura tanquen el termini de presentació aquests divendres

|

El termini de presentació als Premis Ciutat de Palma de literatura es tanca aquest divendres. Tots els autors que vulguin poden presentar la seva obra fins el 30 d'agost a les dependències municipals de Cultura, a Can Oms. Si els autors no resideixen a l'illa, poden enviar el seu treball, a condició que el segell de l'enviament sigui fins el mateix dia.

El Ciutat de Palma és un dels premis més importants de les lletres catalanes i que té una trajectòria de dècades. Actualment el premi consta de tres modalitats: la de poesia i novel·la, i la més recent d'investigació: un premi amb format beca per desenvolupar treballs d'investigació.

Al llarg de la seva història, els Ciutat de Palma han premiat als autors més importants dels Països Catalans, com Gabriel Frontera o Miquel Àngel Riera.

El premi es farà públic durant les festes de Sant Sebastià, a la gala que es fa cada any al Teatre Principal. El jurat dels premis es farà públic quan es tanqui la convocatòria i l'edició anirà a càrrec d'una editorial de prestigi dins el món de les lletres.

+ VIST