Segueix-nos F Y T R

El Teatre Principal torna a programar 'Kelly' el 29 i el 30 de juny

|

El Teatre Principal de Palma ha tornat a programar l'obra de teatre 'Kelly', de Rafa Gallego, per als pròxims 29 i 30 de juny a les 19.00 hores, arran del gran èxit que ha tingut l'espectacle entre la crítica i el públic.

Aquesta funció dóna veu a les cambreres de pis, un col·lectiu que, segons ha destacat el Consell de Mallorca en una nota de premsa, a pesar que fins ara havia estat desconegut i silenciat, es converteix en una peça 'clau' de la indústria turística.

Si bé aquesta obra dirigida per Sergi Belbel ja s'havia programat fins a tres ocasions durant finals del març passat, el Teatre Principal ja ha posat a la venda les entrades de les noves funcions, que poden adquirir-se per Internet o en taquilla.

A més, el Consell de Mallorca ha anunciat que 'Kelly' es podrà veure en el Teatre del Born, a Ciutadella, el 25 de juny a les 20.00 hores, així com que realitzarà una gira per altres teatres de Mallorca durant la pròxima tardor.

Segons ha indicat la institució insular, les tres últimes funcions de 'Kelly' es van omplir i molts assistents que no van poder assistir «varen expressar el seu desig de poder veure l'obra». A més, ha assegurat que la critica va destacar les "virtuts" de la funció.

En aquest sentit, han valorat que el crític de Fancultura Javier Matesanz ha escrit que "el que funciona millor de 'Kelly' és el retrat humà d'aquestes cambreres de pis, que també tenen històries que contar".

Finalment, han celebrat una altra crítica del periodista del 'Ara Balears' J.A. Mendiola, qui ha ressaltat «l'enorme credibilitat i les càrregues de profunditat» de tot el que exposa l'obra de Gallego.

+ VIST