Segueix-nos F Y T R

'Dilluns ens estimaran' de Najat El Hachmi, llibre més venut d'un Sant Jordi que ha estat un tast del retorn a la normalitat

|

'Dilluns ens estimaran' de Najat El Hachmi ha estat el llibre més venut aquest divendres en una Diada de Sant Jordi a Palma que ha estat com un tast del retorn a la normalitat després d'un any i mig de pandèmia.

El Gremi de Llibreters de Mallorca ha mostrat la seva satisfacció i agraïment per aquesta edició de 2021 de Sant Jordi, en la qual hi han participat milers de persones de totes les edats.

Des del Gremi han indicat que, malgrat la situació sanitària, la celebració ha tengut «el mateix esperit i il·lusió de sempre», però cuidant la salut dels lectors «que han pogut mirar i comprar llibres amb distància i seguretat». En total, hi han participat 28 llibreries que s'han repartit entre 12 carrers i places de la ciutat.

Enguany les activitats s'han centrat en la signatura de llibres, hi ha hagut més d'un centenar d'autors de les Illes. A més, durant tot el dia s'ha aplicat el 10% de descompte en les compres.

A banda de 'Dilluns ens estimaran' de Najat El Hachmi, altres títols que han triomfat són: 'Consumit pel foc', de Jaume Cabré; 'La dona de la seva vida', de Xavier Bosch, i 'Breu història de la Germania mallorquina', d'Albert Cassanyes.

Entre els llibres infantils més venuts destaquen 'Mare, d'on venen els infants', de Caterina Valriu i Toni Galmés; 'El petit príncep', d'Antoine de Saint-Exupéry i el conte de 'La llegenda de Sant Jordi'. 'Sira', de María Dueñas, ha estat el llibre més venut en castellà.

Aquesta edició de Sant Jordi a Palma, organitzada pel Gremi de Llibreters de Mallorca, ha comptat amb el patrocini del departament de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística del Consell de Mallorca i amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura i Benestar Social de l'Ajuntament de Palma.

+ VIST