Segueix-nos F Y T R

Nils Burwitz presenta 'Els bancals de Marina', un recull de 100 aquarel·les i una exposició retrospectiva

|

Nils Burwitz (1940), ha presentat 'Els bancals de Marina', un llibre que recull 100 aquarel·les amb una tirada de 500 exemplars. Les aquarel·les van acompanyades de texts bilingües en anglès i alemany i en el futur sortirà l'edició en català i castellà.

El llibre s'ha presentat aquest dijous a Llibres Ramon Llull, on Burwitz va explicar els detalls de diverses de les composicions pictòriques així com diferents anècdotes. A través de la pintura, l'escriptura o la poesia, Burwitz confessa que sempre ha tengut «afany d'estar entre llibres» i que, de fet, «vaig créixer en una llibreria», i això és el que li ha portat a realitzar aquesta edició amb una tirada bibliòfila de 80 exemplars amb impressions digitals de les aquarel·les on Burwitz connecta en la seva pintura i els seus textos els records d'infància en la Mar Bàltica amb la mateixa Valldemossa, o les llibreries de París i Alemanya amb la impremta de Calafat així com la idea de la força de l'expressió artística per a determinar que «art i vida són un».

Una exposició retrospectiva a la Coll Bardolet

A més de la publicació d'aquest llibre, que pot adquirir-se a través de la seva pàgina oficial o la llibreria Llibres Ramon Llull, Burwitz també serà el protagonista de l'exposició Vida i art a la Fundació Cultural Coll Bardolet.

+ VIST