Segueix-nos F Y T R

La Simfònica presenta la temporada «més ambiciosa» amb 23 concerts d'abonament en tres espais diferents

|

Un cartell molt suggerent. L'Orquestra Simfònica de les Illes Balears ha presentat aquesta setmana la seva temporada «més ambiciosa» amb 23 concerts d'abonament en tres espais: l'Auditòrium de Palma, el Trui Teatre i el Teatre Principal.

En total, seran 6 actuacions més que la temporada passada. Els creadors i artistes balears guanyen presència amb una major varietat de gèneres i estils. També hi haurà concerts extraordinaris, òpers, cicles de cambra i programes educatius arreu de les Illes.

L'abonament de l'Auditòrium de Palma acollirà un total de 8 concerts amb la participació del guitarrista Rafael Aguirre, la Coral Universitària Illes Balears, el tenor Josep Bros o la soprano Aylin Pérez, entre d'altres.

L'abonament del Trui Teatre es compon 11 concerts amb noms com el del Leticia Moreno, Truls Mork, Judith Jáuregui o Francisco Fullana, que interpretarà les quatre estacions de Vivaldi sota la direcció de Jonathan Cohen.

Finalment, l'abonament del Teatre Principal comptarà amb 4 concerts de l'estrena de l'obra Germania500 del jove compositor Antoni Mairata, a més la direcció de Leonard Slatkin, la pianista Alexandra Dovgan i el violoncel·lista Alban Gerhardt.

Els preus dels abonaments seran de 225 euros, 270 euros i 90 euros, respectivament. Les entrades individuals tendran un cost de 30 i 35 euros. Els abonaments es posaran a la venda a partir del 23 d'agost i les entrades individuals a partir de setembre. La venda d'abonaments i entrades s'activarà a la web de la Simfònica i a les taquilles dels equipaments.


+ VIST