Segueix-nos F Y T R

Una trentena d'activitats programades per a la 32a Setmana del Llibre en Català

|

El Gremi de llibreters de Mallorca han presentat aquest dilluns l'edició 32 de la Setmana del Llibre en Català que es celebrarà del 28 d'octubre a l'1 de novembre de les 10 a les 14 hores i de les 16 a les 20 hores, en el pati de la Misericòrdia.

La setmana del Llibre en Català comptarà amb el suport del departament de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística del Consell de Mallorca, la col·laboració de la Fundació Mallorca Literària i de les editorials Combel i Baula. En total, hi participen 11 llibreteries agremiades, a més de diverses institucions.

A l'acte de presentació hi ha assistit la vicepresidenta i consellera de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística, Bel Busquets, i el president del Gremi de Llibreters de Mallorca, Àlex Volney.

Les llibreries participants són: Abacus, Drac Màgic, Embat, Es Raconet, Espai Caramulls, Finis Africae, Ínsula Literària, Lila i els contes, Llibres Ramon Llull, Lluna i Quart Creixent.
El lema d'enguany és 'Llegeix com vius', per reivindicar l'ús de la llengua catalana a la literatura i en el dia a dia.

La pregonera d'aquesta edició serà Maria Barbar i Farré, escriptora i professora, que ha estat guardonada amb el Premi Josep Pola (2021) i amb el Premi d'Honor de les Lletres Catalanes (2020), atorgat per Òmnium Cultural. El pregó serà el dijous 28 d'octubre a les 18.00 hores en el pati de la Misericòrdia.

També està previst que es celebrin una trentena d'activitats, entre presentacions de llibres, xerrades, activitats infantils i juvenils i activitats musicals. Totes les activitats són de lliure accés.

+ VIST