Segueix-nos F Y T R

L'ICIB augmenta el pressupost destinat al sector audiovisual per afavorir la diversitat cinematogràfica de les Balears

|

L'Institut d'Indústries Culturals de les Illes Balears (ICIB) destinarà ajudes al foment de les produccions i coproduccions audiovisuals que afavoreixin la diversitat cinematogràfica de les Balears, que fomentin el teixit industrial del sector audiovisual i que tenguin una clara vocació de difusió a fora del territori. La convocatòria compta amb 800.000 €.

La condició principal que han de complir els projectes és que siguin llargmetratges cinematogràfics de ficció i animació, llargmetratges cinematogràfics documentals i unitats documentals per a televisió, curtmetratges de ficció, animació i documentals o minisèries de ficció, animació i documentals i sèries web. La convocatòria completa per a la producció i coproducció d'obres audiovisuals es pot consultar a la pàgina web de la CAIB.

Inicialment, aquesta convocatòria disposava d'un import de 600.000 € i, per tant, així com l'any 2020. Però, finalment, hi ha hagut un augment per tal de contribuir en el desenvolupament de les indústries culturals i creatives del sector audiovisual.

+ VIST