Segueix-nos F Y T R

'Necessit dir t'estim', un conte per a adults que ens ajuda a superar una pèrdua, en el proper Dilluns de l'Obra

|

El proper Dilluns de l'Obra, iniciativa de l'OCB de Manacor, acollirà la presentació del conte Necessit dir t'estim de Maria Antònia Quetglas Llull. Serà el 7 de gener, a les 20 hores, a la sala La Fornal, a Manacor.

Purpurina Editorial reprèn la trajectòria editorial amb la publicació del primer conte per a adults, escrit per l'autora manacorina Maria Antònia Quetglas i il·lustrat per Raquel Moreno, també de Manacor.

Necessit dir t'estim és fruit d'una història real i personal viscuda en primera persona arrel de la pèrdua d'un familiar, la mare de l'autora, en aquesta cas, Margalida Llull Salom.

Després d'una llarga i dolorosa malaltia, Margalida Llull ens va deixar l'any 2018. La seva filla, Maria Antònia Quetglas, ha fet un exercici d'acceptació, de maduresa, d'intel·ligència emocional i creativitat. I precisament d'aquesta creativitat va sorgir fa uns anys aquest conte per a adults.

El conte vol ser una reflexió, un acompanyament a aquelles persones que han viscut similars situacions i no han tancat el cicle. El cicle de l'acceptació d'una nova situació, d'un esdeveniment que ho canviarà tot i de la fortalesa d'encarar una nova vida sense un pilar important com és una mare.

La il·lustradora de la història, Raquel Moreno, ens planta a la portada un dibuix en principi de caire infantil però carregat de detalls amb significat que et convida a reflexionar amb cada pinzellada, en cada ombra i color.

+ VIST