Segueix-nos F Y T R

Enderrock anuncia els finalistes de la 24a edició dels Premis de la Música Catalana

|

Enderrock ha anunciat els finalistes als Premis Enderrock 2022 per votació popular de la 24a edició dels Premis de la Música Catalana. La gala de premis serà dijous 3 de març durant la Nit Enderrock a l'Auditori de Girona, dia que també s'entregaran els Premis de la Crítica i els reconeixements especials d'Honor i Trajectòria.

Els artistes més nominats són Oques Grasses –amb cinc categories a millor artista, disc, cançó, directe i clip–, Zoo –amb tres categories a millor artista, disc i clip– i Sara Roy –amb tres a millor disc, cançó i artista revelació–. Altres nominats són Joan Dausà, La Fúmiga, Ginestà, Lildami, Nil Moliner, Miki Núñez, Alba Reche, Maria Arnal i Marcel Bagés i El Pony Pisador.

Enguany s'han comptabilitzat 37.286 vots (10% més que l'edició anterior) en les dues rondes de votació. El 44% de les votacions ha estat per a artistes femenines i grups mixtes, mentre que el 82% són formacions de Catalunya i el 8% restant del País Valencià.

La gala

El cartell d'actuacions que participaran en la vetllada són la banda valenciana de reggae Auxili, Els Catarres, Blaumut, la formació revelació de cançó-pop Ginestà, el dues Lal'Ba, Marina Rossell, el grup Maruja Limón, el nou projecte Navet, Suu, el quartet Vienna i Xarim Aresté.

La cerimònica serà retransmesa en directe per Televisió de Catalunya, les televisions i emissores de La Xarxa de comunicació local i l'emissora iCat. A més, per primera vegada es podrà seguir de manera conjunta per streaming a través de la plataforma de continguts XALA i les pàgines webs de Televisió de Catalunya, iCat – Catalunya Ràdio i Enderrock.

També, tant TVC com La Xarxa emetran amb posterioritat un programa especial amb totes les actuacions musicals de la gala.

+ VIST