Segueix-nos F Y T R

Espai el Tub convoca dues noves residències de dramatúrgia per al 2022

|

El Centre de Creació de Dramatúrgia Espai el Tub, en col·laboració amb el Teatre Principal de Palma, ha convocat dues noves residències de dramatúrgia, corresponents a la temporada 2022. La convocatòria està destinada a dramaturgs de les Balears que vulguin desenvolupar un projecte d'escriptura teatral inèdit, el qual s'estrenarà en format de lectura dramatitzada a finals de 2022 dins la programació del Torneig de Dramatúrgia/Festival de la Paraula.

La primera residència serà de dia 1 d'abril a dia 30 de setembre i, la segona, de dia 1 de maig a dia 31 d'octubre. Les diferents propostes, seguint les bases establertes, es poden presentar fins dia 18 de març a info@deferro.org.

La convocatòria d'enguany presenta com a novetat un augment de la dotació per a l'autor resident, que és de 1.500 €, així com un increment en la durada de la residència, que passa de 3 a 6 mesos. La residència inclou també l'aportació per part del centre de creació de la figura del tutor, que acompanyarà el resident durant tot el procés de creació, a través de monitoratges digitals i presencials.

A més a més, l'autor resident també comptarà amb l'acompanyament d'una persona que s'encarregarà de les seves necessitats i de la coordinació de la residència, a més de l'organització de les activitats paral·leles.

Aquesta és la tercera temporada de residències de dramatúrgia a l'Espai el Tub. Els anteriors residents han estat Manel Serrano, amb 'Jutipiris', Toni Lluís Reyes, amb 'Llibertat Nerea González', i Agnès Llobet, amb el text 'Arribar a Orió'.

+ VIST