Segueix-nos F Y T R

La Fornal d’Espectacles participarà amb quatre produccions pròpies a certàmens de Cantàbria, el País Valencià i les Balears

|

La Fornal d'Espectacles inicia la trajectòria d'aquest any 2022 per festivals de teatre a diferents indrets de l'Estat espanyol. La companyia participarà amb quatre produccions pròpies a fins a quatre certàmens d'entre Cantàbria, el País Valencià i les Illes Balears.

La primera aturada serà aquest divendres 25 de març, a La Teatrería de Abrego, amb 'El hombre del vuelo vertical', una obra que recupera la figura del llucmajorer Pere Sastre Obrador, precursor de l'helicòpter, mentre ofereix un retrat dels temes que desdibuixaren la societat mallorquina el segle passat. Una funció programada dins la VIII Muestra Internacional de Teatro Unipersonal 'Sólo ' a Oruña de Piélagos.

El mes de maig passaran per la XXXI Mostra de Teatre d'Alcoi, al País Valencià, amb 'Cordèlia', un espectacle que ens mostra les relacions de poder dins les arts escèniques a través de tres generacions amb tres maneres de veure la vida; dia 26 de maig. I a finals de mes tornaran cap al XXIV Festival Internacional de Teatre de Teresetes a Mallorca; amb 'La pingüina viatgera', el públic coneixerà la història de Serafina, una pingüina que decideix deixar l'Antàrtida per anar a veure món.

Finalment, l'espectacle familiar 'Tina, la bruixa fina' participarà dia 30 d'octubre en el Festival Titella Santa Pola, a Alacant. L'espectacle es va estrenar el 2019 i durant aquests anys ha girat per les Illes Balears, Andalusia, Aragó, el País Valencià, Catalunya i el País Basc.

+ VIST