Segueix-nos F Y T R

Les obres guanyadores dels Premis Mallorca de Creació Literària ja estaran disponibles per Sant Jordi

|

Aquest dimecres, 20 d'abril, s'han presentat i fullejat els primers exemplars dels llibres guardonats amb els Premis Mallorca de Creació Literària 2021 als jardins del centre de cultura Sa Nostra, a Palma. «Quatre obres de qualitat reconeguda per jurats prestigiosos, que les varen considerar mereixedores del guardó, estaran disponibles aquest Sant Jordi», ha destacat la vicepresidenta i consellera de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística, Bel Busquets.

Aquestes són 'Mia, artista!', de Goretti Pérez, guardonada en la categoria de literatura Infantil, 'Les rondalles que l'Arxiduc no va publicar', premi en assaig, de Caterina Valriu, 'El club de l'àngel', de Manuel Brugaroles, distingit en la categoria de narrativa, i 'El llum del cartògraf', un poemari de Carles M. Sanuy. «Així, tancam el cicle que començàrem el desembre passat amb el lliurament dels premis, que tenen per objectiu impulsar la creació d'obres literàries en català, i que ara podem gaudir ja en forma de llibre», ha afegit Busquets.

«D'aquesta manera, el Departament de Cultura del Consell de Mallorca referma el seu compromís amb la literatura de qualitat i amb la promoció, prestigi i difusió de la llengua catalana», ha conclòs la vicepresidenta. Durant l'acte, els autors i autores han agraït tant el reconeixement a les seves obres com les edicions que han fet l'Editorial Sargantana sota el segell Galés dels llibres de narrativa, poesia i assaig i Disset Edicions, que s'ha encarregat de l'obra guanyadora de la categoria de literatura infantil.

+ VIST