Segueix-nos F Y T R

Demanen a les autoritats que facin «tot el possible» per a evitar el tancament de CineCiutat

| |

L'Associació de Productors Audiovisuals de les Illes Balears (APAIB) ha expressat aquest dijous el seu suport a Xarxa Cinema, l'associació que gestiona CineCiutat, i ha demanat a les autoritats públiques fer «tot el possible» per a evitar-ne el tancament.

Així s'ha manifestat l'agrupació mitjançant un comunicat, davant de la possibilitat que l'assemblea de Xarxa Cinema «decideixi el tancament de les sales els propers dies».

Així mateix, ha reclamat a les autoritats públiques que facin tot el possible per a assegurar la continuïtat d'aquest cinema, «un dels pocs en versió original de les Balears, i que afavoreix que els productors i cineastes de les Illes puguin fer les seves estrenes a les sales».

APAIB ha destacat que CineCiutat és el seu «habitual» per a la celebració de festivals i que una gran part dels esdeveniments audiovisuals de Mallorca se celebren allí. «Aquest espai és clau i juga un paper important en el teixit cultural de les Balears pel que lamentam que els problemes econòmics i burocràtics puguin posar en perill la seva continuïtat», han conclòs els productors.

+ VIST