Segueix-nos F Y T R

Miquel Mas, el col·lectiu Kellys i el podcast 'Miliciana. Diari d'una batalla', entre els guardonats dels XIV Premis Isabel Coll

|

Les Joventuts Socialistes de les Illes Balears (JSIB) han lliurat aquest diumenge els XIV Premis Isabel Coll. Uns guardons que tenen com a objectiu reivindicar el paper d’Isabel Coll, una referent socialista víctima de les represàlies del feixisme durant la Guerra Civil espanyola i un exemple de defensa dels valors de la llibertat, la igualtat i la justícia.

El secretari general de les JSIB, Ares Fernández, ha recalcat que «encara queden moltes coses per lluitar, per la violència masclista, per la LGTBIfòbia». El socialista també ha donat l’enhorabona a tots els premiats i premiades i els ha encoratjat a continuar amb la seva tasca tan compromesa amb la societat.

Els premiats d’enguany són, com a persona jove referent en la lluita pels valors democràtics i socialistes, el dramaturg Miquel Mas Fiol, com a entitat o col·lectiu referent en la lluita pels valors democràtics i de l’àmbit de la participació juvenil, Kellys Unión Balear, i com a col·lectiu referent a l’àmbit de la cultura, el podcast ficcionat 'Miliciana. Diari d’una batalla'.

A més a més, s'ha entregat una menció especial al Poble d’Ucraïna i una menció extraordinària a la Fundació Monti-Sion Solidària, entitat sense ànim de lucre que atén a les persones en vulnerabilitat social.

+ VIST