Segueix-nos F Y T R

El Teatre Principal d'Inca celebra mig any de la seva reobertura

|

Ja fa mig any de la reobertura del Teatre Principal d'Inca amb la mentalitat de ser un espai per als amants de la cultura, els esdeveniments i espectacles, tant internacionals com locals.

És per això que a la programació del teatre hi ha cabuda a un ampli ventall d'actuacions, companyies i professionals del sector, per tal de cobrir així les diferents inquietuds del públic.

Durant aquests darrers sis mesos, ja han passat pel teatre 17.153 espectadors i espectadores. El 43,10 per cent d'ells d'Inca, el 17,55 per cent de Palma i la resta de pobles de la comarca com Selva, Sa Pobla, Pollença o Lloseta, entre d'altres.

La primera representació des de l'obertura va ser dia 17 de novembre amb José Corbacho. Des de llavors també s'han duit a terme altres actuacions destacables com: el concert de Maria del Mar Bonet; el concert de Tomeu Penya; l'obra teatral Els ocells, de la companyia La Calòrica; Primavera de Bèsties de Miquel Mas Fiol; el Cicle de l'Oquestra de Cambra de Mallorca, que en total ha inclòs vuit concerts; l'obra 53 diumenges de Cesc Gay; Fake, de Rafa Gallego; el recent cicle de teatre clàssic Fan Shakespeare i les actuaciones de l'Harpa d'Inca i la Unió Musical Inquera.

Durant aquest mig any, el Teatre ha disposat d'una programació específica per a escolars amb diferents actuacions de teatre, cinema i música clàssica per tal d'apropar la cultura al públic més jove.

+ VIST