Segueix-nos F Y T R

La Biblioteca de Can Sales, gestionada pel Govern, organitza un concurs de microrelats «en espanyol»

|

La Biblioteca de Can Sales acollirà entre els dies 6 i 8 d'octubre el Festival de Literatura i Altres Gèneres Fantàstics Palma Fantàstica amb un concurs de microrelats.

El concurs s’adreça a participants de totes les edats que tenguin un compte d’Instagram. Els relats han de ser originals, estar escrits en espanyol, tenir una extensió màxima de 250 paraules i publicar-se a Instagram entre l’1 i el 19 d’agost. Cal esmentar @palmafantastica i utilitzar l’etiqueta #MiReinoPorUnaPluma. El relat ha d’incloure dues criatures de fantasia qualssevol, per exemple, elfs i centaures, hidres, vampirs i orcs, dracs i gnoms, o altres.

El jurat està compost per l’organitzador, Mano de Mithril, i membres del Gremi de Llibreters de Mallorca, Leticia Suárez i Adrià Morell. S’escolliran els dos finalistes segons criteris d’estètica, qualitat literària i originalitat. La selecció dels microrelats es comunicarà als autors a través dels comptes d’Instagram, i els relats es llegiran en directe durant el festival literari.

Premis

Tots els participants guanyaran una subscripció gratuïta de tres mesos a la revista digital de fantasia, terror i ciència-ficció Tentacle Pulp, per a dispositius Android compatibles. Hi haurà dos finalistes i el guanyador es revelarà en directe durant el festival Palma Fantàstica.

Palma Fantàstica, Festival de Literatura i Altres Gèneres Fantàstics, tendrà lloc a la Biblioteca Pública de Palma Can Sales entre el 6 i el 8 d’octubre. Enguany arriba a la segona edició, dedicada a les criatures fantàstiques. La primera edició es va celebrar a l’octubre de 2021 i va tenir com a convidats destacats l’escriptora Concha Perea, creadora del magnífic món de fantasia steampunk TerraLinde (La corte de los espejos i La última primavera), i l’escriptor Vicente García (El libro de Sarah i Apocalipsis Island).

+ VIST