Segueix-nos F Y T R

Estrena del curtmetratge 'Vens a cercar-me?'

|

Avui a les 20.00 hores a l 'Espai Suscultura que gestiona la cooperativa Cultural Corda i Poal s'estrenarà el curtmetratge 'Vens a cercar-me?', escrit i dirigit pel jove director i productor Ruben Capilla que després de rodar 'Lejasara, una història entre dos mons', rodada en els campaments de refugiats de Tinduf a Algèria i Mallorca, la història d'una nina de 12 anys que participava en el Projecte 'Vacances en Pau' de l'associació Amics del Poble Saharauí i on es reflecteixen les grans diferències entre cultures i formes de vida d'aquesta població però també els seus vinc

Aquest nou film torna a treballar la sensibilitat del director posant el focus en els moments previs i posteriors d'una família a l'hora d'enfrontar-se als resultats del càncer terminal.

Aquest nou projecte compta la col·laboració de la Direcció Insular de Promoció Sociocultural del Consell de Mallorca, Caixa Colonya i micro cooperativa Suscultura.

«Les hores prèvies, que ens fan infinites, el viatge en cotxe, els silencis incòmodes i les esperes als hospital'», seran visualitzats de forma sensible i alhora ens donaran una informació real amb les vivències i les angoixes dels seus protagonistes, molt ben interpretats per Assun Planes i Marc Bonnín.

Cal destacar que la banda sonora i la cançó original estan creades pel jove Antoni Mulet nascut a Santa Maria. Mulet desenvolupa una música d'autor de caire intimista i que també estarà a l'estrena i interpretarà en directe dita cançó.

Serà una nit de contrastos però de vida, de lluita i d'emocions.

+ VIST