Segueix-nos F Y T R

Homenatge emotiu, intergeneracional i multitudinari a la poeta Antonina Canyelles

|

Aquest dimarts 21 de març, Dia Mundial de la Poesia la que fou casa del gran Poeta Joan Alcover, lluí les seves millors gales per celebrar un acte molt especial: l'homenatge a la poeta Antonina Canyelles.

La gentada que acudí a l'acte va omplir el hall, el primer pis i tots els racons possibles de Can Alcover i, malgrat això, molta gent hagué de partir en no poder entrar a l'edifici.

L'acte de reconeixement a la trajectòria de la poeta mallorquina, organitzat per l'Obra Cultural Balear (OCB) amb la col·laboració de l'AELC, El PEN Català, El Consell de Mallorca i l'Ajuntament de Palma, va començar amb un recital d'una desena de poetesses: Glòria Julià, Àngels Cardona, Noèlia Díaz, Apol·lònia Serra, Aina Ferrer, Jéssica Ferrer, Maria Victòria Secall, Aina Riera, Laura Torres Bauzá i la mateixa Antonina Canyelles.

A continuació hi hagué l'actuació de Tallats de Lluna que cantaren poemes de Canyelles i d'altres poetes.

Abans de clore l'acte, el President de l'OCB, Joan Miralles, va lliurar un ram de flors a Tonina Canyelles, que visiblement emocionada va repartir agraïments entre el públic i els organitzadors.

Entrevista a Tonina Canyelles

+ VIST