Segueix-nos F Y T R

Torna el Festival de Cultura Clàssica, enguany dedicat a la medicina i la salut a l’antiguitat

|

La Direcció Insular de Patrimoni del Consell de Mallorca presenta, juntament amb l’associació Maremagnum Balears, una altra edició del Festival de Cultura Clàssica. L’eix conductor de l’edició d’enguany, que es durà a terme entre el 26 de març i el 2 d’abril, és la medicina i la salut a l’antiguitat.

El programa inclou tot un seguit de propostes gratuïtes per a tots els públics, que tendran lloc tant al Centre Cultural la Misericòrdia com a diferents punts de Mallorca. El públic podrà assistir a conferències, recreacions històriques, contacontes i tallers, entre moltes altres activitats.

El Festival comença el 26 de març amb una jornada de portes obertes al Museu de Son Fornés, a Montuïri, i acabarà el 2 d’abril amb una visita teatralitzada a Pollentia, Alcúdia, amb motiu del centenari de les excavacions al jaciment.

L’objectiu és difondre la cultura clàssica i acostar-la a la ciutadania, tot aprofitant les petjades encara ben presents dels nostres avantpassats i els coneixements generats a partir del seu estudi.

El Festival també compta amb el FORVM, una activitat exclusiva per a l’alumnat dels centres escolars que estudien llatí, grec, cultura clàssica o qualsevol disciplina relacionada amb el món antic. En aquesta edició, s’ha ampliat el nombre de tallers fins a 20 i se n’ha variat la temàtica. El FORVM, que obre les portes als estudiants el 31 de març al claustre de la Misericòrida, ja ha assolit la màxima capacitat possible.

+ VIST