Segueix-nos F Y T R

PP i VOX censuren les revistes ‘Cavall Fort’, ‘Enderrock’, ‘Camacuc’, ‘Llengua Nacional’ i ‘El Temps’ de la biblioteca de Borriana

|

És ben trist i significatiu el cas de Jesús Albiol, nou regidor de cultura de l'Ajuntament de Borriana, al País Valencià, la primera vegada que entra en una biblioteca és per intentar censurar diverses revistes, entre les quals, dues de caire infantil.

L'equip de govern del PP i els neofeixistes ha ordenat la retirada de les revistes ‘Cavall Fort’, ‘Enderrock’, ‘Camacuc’, ‘El Temps’ i ‘Llengua Nacional’ de la biblioteca de la localitat. El regidor de Cultura, de VOX, Jesús Albiol, va ser l'encarregat d'anunciar la censura i, de fet, va intentar retirar els exemplars d'aquestes revistes de la biblioteca, cosa que els responsables del servei li varen impedir si no els ho comunicava oficialment per escrit.

La resposta

«Trist i preocupant, però trobarem maneres d'arribar als nins perquè puguin continuar llegint i divertint-se en català», ha manifestat ‘Cavall Fort’ a les seves xarxes socials.
La revista catalana ‘Sàpiens’ també ha contestat a la publicació del dirigent ultra i ha assegurat que si la mesura ve «per qüestions econòmiques», li podrien fer arribar «sense cost» aquesta publicació a l'ajuntament de Borriana. «També ens comprometem a oferir una subscripció gratuïta a totes les entitats de Borriana que ens ho demanin. La llengua i la cultura no han de ser mai eines d'enfrontament, sinó de concòrdia. Visca la cultura!», han publicat en les seves xarxes ‘Sàpiens’.

+ VIST