Segueix-nos F Y T R

[VÍDEO] Nou deliri de Bauzá: reivindica l'imperi espanyol on 'no se ponía el sol' i la potència de l'espanyol

|

Definitivament José Ramón Bauzá s'ha convertit en una paròdia de si mateix, en una ridícula caricatura de nacionalista espanyol desfasat i caspós, en un mem amb potes.

Se sap ben poc de la seva feina com a eurodiputat, però és evident en què gasta els doblers dels contribuents europeus: en patètics vídeos que no aconsegueixen despertar altre sentiment en qui els mira que el de vergonya aliena.

La nova ocurrència de l'alferes de l'exèrcit espanyol ha quedat plasmada en una mena de xou enregistrat, on Bauzá encadena bestieses i deliris des del que ell anomena «enclau privilegiat i carregat de simbolisme», la plaça de Colón de Madrid, i amb la «rojigualda de fondo».

Bauzá anuncia una nova sèrie de vídeos que ha titulat amb l'original nom d''España está de moda'.

En el còctel de barbaritats que serveix mescla l'imperi on no s'hi ponia el sol, les polítiques de Pedro Sánchez, el 'descobriment' d'Amèrica, la potència de la llengua espanyola amb el tennista Rafel Nadal, l'exjugador de bàsquet Pau Gasol i la cantant Chanel (curiosament, tots tres de parla catalana). Passin i vegin... si poden aguantar la vergonya aliena que provoca:

+ VIST