Segueix-nos F Y T R

Un Canet Rock Mallorca apoteòsic esdevé el gran festival de l'estiu

|

Si el gran concert de l'estiu ha estat el que va oferir Antònia Font a Inca en el seu retorn, l'èxit apoteòsic del Canet Rock Mallorca el situa com el gran festival de l'estiu.

Alcúdia ha acollit la primera edició del Canet Rock Mallorca que ha aplegat més de 10.000 persones que han gaudit d'una marató de concerts de rock intensos i de gran qualitat i que testimonien el gran moment que viu la música cantada en català.

Ha obert el festival la cantant de Marratxí MDMAR i Anegats han recollit el testimoni amb el seu Rock pur i energètic. Suu ha posat la delicadesa i O-Erra el seu pop sòlid i salat. Stay Homas han obert la porta a la part central del festival que ha arribat al seu zenit amb les actuacions de Zoo, Els Catarres (després d'un parèntesi de dos anys sense pujar als escenaris) i Oques Grasses. Pèl de Gall han defensat amb convicció el seu rock festiu i Buhos, Xanguito i La Pegatina han fet esclatar l'eufòria i les darreres energies d'un públic entregat que ha vist com el sol els anunciava que s'acostava el final de la festa.

Alcúdia ha estat una festa de música, alegria, bones vibracions i de qualitat musical de primera categoria. Un Canet Rock Mallorca massiu i apoteòsic.

+ VIST