Segueix-nos F Y T R

Més de 2000 persones firmen a Change.org perquè es puguin veure els canals 33 i 3/24 a Balears

|

La petició a la web www.change.org perquè es puguin veure a les Balears els canals 3/24 i 33, és a punt d'aconseguir el seu objectiu de 2500 firmes. La iniciativa, de Pilar Juan, ja havia acumulat aquest dilluns dematí més de 2147 firmes i en restaven només 353 perquè la petició es fes efectiva.

A la pàgina, qualsevol persona pot firmar la iniciativa, que consisteix en una carta dirigida al vicepresident de les Illes, Antonio Gómez, exigint-li que faci marxa enrere en la restricció d'aquests canals. Personalitats com l'expresident de les Illes Balears, Cristòfol Soler, ja han firmat la petició.

Convocatòria de l'Obra Cultural Balear

Davant l’anunciada desaparició de dos canals en català, l’Obra Cultural Balear convoca l’acció 'Per la lliure elecció de llengua, volem veure el 3/24 i el Super 3/33'. Serà el aquest dijous, 2 d’abril, a les 12.00 hores, davant el Consolat de Mar. L’entitat fa una crida als ciutadans a assistir-hi per reivindicar «la nostra llibertat de veure tots els canals de televisió en la llengua pròpia».

L’Obra Cultural Balear reitera que la recepció d’aquests dos canals és tècnicament possible, com va demostrar l’informe que l’entitat va fer públic el mes d’octubre passat. N’hi hauria prou de fer passar alguns dels senyals televisius pels múltiplexs insulars actualment desocupats, mitjançant un acord amb els Consells. Podeu veure l’informe aquí: http://ocb.cat/index.php?noticia=3391

+ VIST