Segueix-nos F Y T R

TVE expulsa els responsables del rètol «Leonor se’n va d'Espanya, com el seu avi»

|

L'administradora provisional única de RTVE, Rosa María Mateo, ha lamentat «profundament el greu error que s'ha produït aquest dimecres» durant l'emissió d'una notícia sobre Leonor de Borbón al programa 'La Hora de La 1' i ha adoptat «mesures immediates perquè els responsables d'aquesta equivocació siguin rellevats dels seus llocs».

En un comunicat urgent, RTVE ha explicat que, durant l'emissió d'una informació relativa als pròxims estudis de la princesa d’Espanya a Gal·les s'ha sobreimprès un rètol amb la llegenda: «Leonor se’n va d'Espanya, com el seu avi».

«Una greu irresponsabilitat que no pot entelar el compromís indestructible de RTVE amb la defensa dels valors constitucionals i de les institucions de l'Estat i sobre totes elles, la Corona», ha explicat la corporació pública espanyola.

Al respecte, el portaveu del grup parlamentari d'Unidas Podemos, Pablo Echenique, ha dit que registraran una pregunta parlamentària al Congrés perquè RTVE informi si ha rebut una telefonada de la Casa Reial abans de rellevar del seu lloc als treballadors. «Acomiadarà treballadors per un rètol?. A Felipe VI li sembla bé que s'acomiadin treballadors per no molestar? ¿Forma això part d'aquesta suposada normalitat democràtica plena que ningú no pot posar en dubte?», ha publicat a les xarxes socials Echenique.

+ VIST