Segueix-nos F Y T R

IB3 estrena aquest diumenge 'A Muntanya', una minisèrie sobre la Serra de Tramuntana coproduïda amb el Consell de Mallorca

|

El Club Pollença ha acollit aquest divendres la presentació d''A Muntanya', una sèrie documental produïda per IB3 i el Consell de Mallorca de tres capítols dedicada a la preservació de la Serra de Tramuntana. La seva estrena serà aquest diumenge a les 21.30 hores a la radiotelevisió pública.

Segons ha informat la institució insular, la projecció narra l'experiència de propietaris i cuidadors de grans finques i possessions d'aquest entorn Patrimoni de la Humanitat.

En concret, és una minisèrie coproduïda per la cadena i la institució a través del Consorci Serra de Tramuntana. La sèrie es va impulsar amb motiu del X aniversari de la declaració de la Serra com a Patrimoni Mundial en la categoria de Paisatge Cultural per la Unesco.

«Aquest documental es converteix en una visió sobre la mà de l'home, que ha contribuït a modelar i treballar la Serra, el valor principal que la va fer fa deu anys mereixedora de la distinció de patrimoni mundial i el material filmat és en si mateix el testimoniatge d'una realitat, d'un temps i un país», ha expressat la presidenta del Consell, Catalina Cladera, durant l'acte previ a l'estrena.

«Declaracions, imatges i personatges que quedaran immortalitzats per les càmeres, en reconeixement del seu esforç, del seu treball en favor de la Serra i de tota la societat de Mallorca», ha sentenciat Cladera.

+ VIST