Segueix-nos F Y T R

'Bola de Drac' torna al 3Cat més de 30 anys després de la primera emissió en català

|

Els fans de la sèrie japonesa Bola de Drac, estrenada a Catalunya als anys noranta, estan d'enhorabona. La plataforma digital 3Cat i el SX3 oferiran Bola de Drac, Bola de Drac Z i Bola de Drac Súper en català.

D'aquesta manera, 3Cat recupera les primeres temporades de la mítica sèrie d'Akira Toriyama i incorpora Bola de Drac Súper (2015-2018), que s'emetrà per primera vegada en català.

La notícia arriba després que la plataforma audiovisual hagi arribat a un preacord amb Toei Animation per oferir 575 capítols de la celebrada sèrie i la cessió gratuïta del doblatge al català per a poder-lo distribuir internacionalment a altres plataformes.

La reemissió de la trilogia coincideix amb el 40è aniversari de l'estrena de la sèrie, més de trenta anys després de l'emissió del primer capítol en català a TV3 i d'aconseguir un gran èxit d'audiència a Catalunya.

L'aposta per la mítica sèrie japonesa s'emmarca en l'estratègia d'oferir continguts audiovisuals de qualitat i en català per a connectar més amb el públic infantil a través de les plataformes 3Cat i SX3.

+ VIST