Segueix-nos F Y T R

Rudy Fernández viu “pendent” de la salvació del Reial Mallorca

Avui s'ha entrevistat amb el president del Govern balear, Francesc Antich, i dilluns presentarà el seu campus de bàsquet a Pollença

Els germans Fernández amb Antich i el director general d'Esports, Diego González. | MIQUEL A. CANELLAS

| Palma |

El jugador del Portland Trail Blazers de la NBA Rudy Fernández ha afirmat avui a Mallorca, on ha viatjat per a la presentació de la cinquena edició del campus que porta el seu nom, que està "pendent" que el Mallorca se salvi i eviti el descens. "Jo sóc del Reial Mallorca, sempre ho dic", ha respost Fernández en ser preguntat per la final de la Lliga de Campions entre el FC Barcelona i el Manchester United. "Sé que el Mallorca té pràcticament assegurada la permanència, però fins que no sigui matemàtica seguiré pendent del que ocorri", ha dit.

Sobre la final del Barça, ha confessat que en una Champions sempre vol que un equip espanyol pugui aconseguir el títol. "Si hagués estat el Madrid hagués anat amb el Madrid i si és el Barça, ara seré del Barça. Seria bo que un equip espanyol el guanyàs per a l'afició espanyola", ha explicat.

Des de fa anys Rudy Fernández s'ha mostrat molt proper amb l'entitat mallorquinista. Sempre que la seva agenda li ho permet acudeix a veure el partit dels rojillos i en moltes ocasions fa referència al Mallorca a través del seu Twitter, segons ha recordat la pàgina web del club balear.

El president del Govern balear, Francesc Antich, ha rebut avui en audiència a Rudy Fernández i a la seva germana Marta, directora RF5 Camp 2011, el campus de bàsquet que se celebrarà el juliol a la localitat mallorquina de Pollença i que serà presentat dilluns.

+ VIST