Segueix-nos F Y T R

Pau Tomàs: «Hem de ser un equip intens per dur el ritme del partit i controlar-lo des de la defensa»

|

El Palmer Alma Mediterrània Palma continua treballant per afrontar en les millors condicions possibles el partit de diumenge davant el Levitec Huesca La Magia. Els mallorquins, sense temps per descansar, tornen a tenir una altra final en la lluita per la permanència.

«Tenim ganes que arribi el partit després de les sensacions que ens deixà el partit davant el Juaristi i ganes que arribi el diumenge i recuperem jugadors que tenim tocats», ha explicat Pau Tomàs. El tècnic mallorquí ha qualificat de «final» i de «partit molt important» l'enfrontament d'aquest cap de setmana i assenyala que els jugadors tenen ganes de «revertir la situació i treure el partit a casa».

L'entrenador ha reincidit en el que va dir després del darrer partit i ha assenyalat que «no podem anar a intentar guanyar un partit sense arribar al bonus en tres dels quatre quarts i consideram que aquesta va ser una de les claus de la derrota. Si no posam un punt de duresa defensiva i no s'arriba al bonus queda clar que no posarem aquest punt necessari per guanyar el partit i aquesta ha de ser una de les claus del partit del diumenge, ser un equip intens per dur el ritme del partit i controlar-lo des de la defensa».

+ VIST