Segueix-nos F Y T R

El Mallorca assalta avui el lideratge de Primera Divisió davant l'Oviedo

El triomf del Madrid a Bilbao obliga el Mallorca a guanyar de tres gols per ocupar la primera posició

| Palma |

És una oportunitat única per al Reial Mallorca. Els homes de Cúper es poden situar avui com a líders de la classificació de Primera Divisió, si derroten l'Oviedo i ho fan com a mínim de tres gols de diferència. Una situació històrica que no es pot deixar passar. La victòria del Reial Madrid a Bilbao ahir vespre obliga l'equip vermellenc a guanyar de dos gols més de diferència respecte del que va fer el club blanc si vol assolir el lideratge.

Per aquest partit, Héctor Cúper ha convocat desset jugadors, per la qual cosa un d'ells haurà de quedar sense vestir-se de curt a l'hora del partit. De la llista destaca la baixa de Roa i l'entrada al seu lloc de Leo Franco. Així, la llista completa de convocats la formen l'esmentat Leo Franco i César Gálvez com a porters, juntament amb Marcelino, Olaizola, Siviero, Miquel Soler, Lluís Carreras, Fernando Niño, Engonga, Lauren, Stankovic, Dani, Chupa López, Óscar Arpón, Leo Biagini i Carlos.

L'onze inicial, si no hi ha cap sorpresa de darrera hora, serà el mateix que sortí a l'estadi d'Anoeta per jugar contra la Reial Societat, a excepció del canvi de César Gálvez pel lesionat Roa. Olaizola, Marcelino, Siviero i Miquel Soler en la línia defensiva, amb Engonga, Lauren, Stankovic i Arpón en el centre del camp i com a homes més avançats, Dani i Ariel Chupa López.

Al marge de la taula classificatòria, Héctor Cúper manifestà ahir que sortiran al terreny de joc a guanyar, sigui com sigui, i sense pensar en el resultat del partit entre l'Athletic de Bilbao i el Reial Madrid. «Nosaltres sortirem a guanyar com ho feim sempre. No té res a veure el que puguin fer l'Athletic de Bilbao i el Reial Madrid», manifestava el tècnic mallorquinista en finalitzar l'entrenament d'ahir dematí.

El que és cert és que Cúper té una baixa important a la porteria, tot i que en tot moment manifestà la seva confiança en els homes suplents, sense confirmar en cap moment si seria César Gálvez, com sembla que serà, el substitut de l'argentí, o si serà Leo Franco. «Una lesió d'un jugador sempre és un problema i és important, però tenim recanvis de qualitat. Qui surti al camp serà qui jo cregui que està en millor forma i que ha de jugar des del principi. L'equip ha de tenir confiança en si mateix, més enllà de cada jugador de manera individual. El que hem de tractar de fer és continuar com sempre, jugant com un equip compacte i així ens sortiran les coses millor». Finalment, i quant a la polèmica creada aquests dies sobre la manca d'assistència d'aficionats en el Lluís Sitjar, Cúper tan sols manifestà que «esper que hi hagi un gran ambient. Si no és ple, esper que animin molt el seu equip i que l'ajudin en un partit que serà molt complicat», sentencià.

César Gálvez debutarà avui a Primera Divisió

César Gálvez té al davant l'oportunitat de complir la fita de la gran majoria de jugadors. Debutar a Primera Divisió no és una tasca fàcil per a cap jugador, i el porter mallorquinista veurà avui com es compleix un dels seus somnis.

Però aquest fet no el té gens nerviós ni preocupat. «Estic tranquil, i en l'espera de confirmar si demà (per avui) puc debutar a Primera. Sé que Roa m'ha deixat el nivell molt alt, però tenc confiança que tot anirà bé», explicà.

César Gálvez vol demostrar que Cúper pot confiar en ell sempre que l'hagi de menester. «He de demostrar a Cúper que pot confiar en mi per a quan m'hagi de menester», sentencià.

+ VIST