Segueix-nos F Y T R

Tots pendents d'Albert Luque

Linares envia a la grada Rondo i fa debutar Franco davant el líder, Numància

| Palma |

El líder de Segona Divisió A visita el Lluís Sitjar. El Numància posarà a prova a partir de les 12.00 hores del migdia la moral d'un Mallorca B que necessita amb desesperació una victòria. El tècnic del filial, Jesús Linares, va tornar a sorprendre ahir amb la no convocatòria per a aquest partit del defensa José Luis Rondo; un jugador que fins diumenge passat "no va sortir de titular" havia estat indiscutible. A aquesta absència s'ha d'afegir la baixa per lesió de Mauro Portenzoni, que pateix una distensió del tendó de la cama dreta que fins i tot el fa dubte per jugar la pròxima jornada.

Aquesta darrera circumstància i els mals resultats aconseguits pel seu equip han tornat a provocar una nova revolució de Linares a l'onze incial. El tercer porter del primer equip, Leo Franco, debutarà amb el Mallorca en substitució de Sergio, que ni tan sols ha estat convocat. El tècnic anadalús formarà un 3-5-2, amb Raúl Valencia, Porto i Vaqueriza com a centrals; Sastre, Martí, Braña "que torna a l'equip després d'acomplir un partit de sanció", Maldonado i Valwron en el migcamp i amb Luque i Diego a la punta de l'atac.

I serà la davantera la que centrarà l'atenció dels aficionats del Lluís Sitjar. Albert Luque és la gran atracció d'aquest partit després que divendres fos convocat per José Antonio Camacho per jugar amb la selecció espanyola sub 21. El jugador català, amb la seva nova internacionalitat, ha eclipsat la presència del líder imbatut de la Lliga.

El Numància de Miguel Àngel Lotina, però, arriba al Lluís Sitjar després d'haver estat eliminat de la Copa del Rei dimecres passat pel Racing de Santander. Malgrat que era esperat, aquest entrebanc pot afavorir el Mallorca B.

+ VIST