Segueix-nos F Y T R

Athletic i Mallorca disputen avui un partit encalentit pel creuament de declaracions

Els vermellons defensaran el lideratge en un camp que, des de l'any passat, els és especialment hostil

| Palma |

La ferida encara sagna. L'Athletic de Bilbao espera un Reial Mallorca avui capvespre (19-30, Canal+) a San Mamés, enmig d'un ambient de gran tensió, després que als darrers dies hi hagués un intercanvi de declaracions, aquesta vegada entre els entrenadors, que s'han encarregat d'escalfar el partit.

A Bilbao semblen que encara no han acceptat l'eliminació de la Copa del Rei de l'any passat, l'any del seu centenari, de mans del Reial Mallorca, i la més mínima expressió ha servit per fer esclatar la polèmica entre els dos entrenadors, tot i que en el cas de Luis Fernández, no és cap novetat.

Enmig d'aquest creuament de declaracions, l'expedició mallorquinista viatjà ahir de cap a Bilbao, per tal d'instal·lar-se amb comoditat i preparar el partit d'avui. La llista de convocats que es desplaçaren de cap a Bilbao, la donà a conèixer ja divendres Héctor Cúper i és la formada per Roa, César Gálvez, Olaizola, Marcelino, Siviero, Miquel Soler, lauren, Stankovic, Engonga, Paco Soler, Carreras, Dani, Ibagaza, Biagini, Ariel «Chupa» López, Arpoón i Fernando Niño. Deset jugadors d'entre els quals Cúper n'haurà de triar un que no es podrà seure a la banqueta durant el partit, i als quals acompanyà també Veljko Paunovic per començar a integrar-se una altra vegada dins el grup, una vegada està ja recuperat de la lesió que patí a la cuixa.

Qui es quedà a Palma en aquesta ocasió va ser Carlos, mentre que entraren a la llista Carreras i Ariel López respecte de la de dissabte passat.

A la seva arribada a Bilbao, Cúper va voler tancar l'estira-i-arronsa amb Luis Fernandez, i en roda de premsa manifestà que «les meves declaracions han estat mal interpretades a l'entorn blanc-i-vermell, i no esper un Athletic de Bilbao especialment agresiu», explicà.

Ríos serà baixa per lesió

El central Roberto Rios s'afegí ahir matí a la llista de lesionats del Bilbao en resentir-se del seu genoll dret, fet que l'impedirà jugar contra el Reial Mallorca. Rios entrenava normalment fins que un cop a la pilota li va fer sentir un mal agut i brusc al genoll dret que l'obligà a abandonar la sessió. Així, Luis Fernández ha convocat I. Etxeberria, Valencia, Lacruz, Lasa, Ferreira, Carlos García, Larrazabal, Imaz, Felipe, Urrutia, Alkiza, Guerrero, J. González, Jorge Pérez, Ezquerro, Urzaiz i J. Etxeberria.

+ VIST