Segueix-nos F Y T R

Futbol base

Demà dimecres els components de la preselecció Sub 15, que té sota la seva responsabilitat Miquel Bestard Cabot realitzaran un partit d'entrenament contra el conjunt juvenil del Platges de Calvià damunt el rectangle de joc del camp municipal de Santa Ponça. Partit que començarà a les vuit i mitja del vespre. Igualment, a partir de les sis de l'horabaixa al poliesportiu de Sant Ferran, tindrà lloc la primera convocatòria d'efectius alevins, i es disputarà un partit entre dos combinats, un de pobles i l'altre de ciutat. Quant al combinat Sub 17, que té sota la seva responsabilitat el popular «robot» Pep Garrido, començaran a primers de mes les sessions de preparació canalitzades a la disputa de la segona fase classificatòria que tindrà lloc a mitjan mes de març.

Reforç El nou reforç que amb tota seguretat es durà a terme al llarg d'avui dimarts per part del Santa Ponça podria resultar molt positiu. Es tracta del jugador exmallorquinista juvenil i titular de les seleccions Sub 17, Serafín, i es confia que Tolo Vich li sabrà treure el profit que tant necessita en l'actualitat el conjunt del gran Felip.

Nervis a Santanyí Encara que falten bastants de dies, els nervis comencen a fer acte de presència en tot l'entorn de l'àmbit futbolístic de Santanyí, solament de pensar que diumenge els visita el líder Constància que tant els podria perjudicar.

Àrbitres 3a Una nova jornada de Tercera, en partits del tot compromesos per a alguns equips que gaudeixen dels primers llocs de la classificació, com talment per a altres que lluiten de manera desesperada per fugir del lloc preocupant que els afecta a l'hora del recompte final. Basta repassar l'ordre de la classificació per adonar-se de tot quant acabam d'esmentar. Fins ara, un sol partit avançat a dissabte. Es tracta del Ferrioler-Atlètic Balears, que serà arbitrat per Joan Albiol González. La resta, en diumenge: Platges de Calvià-Eivissa (Martín García), Santanyí-Constància (Albertí Oñate), Sporting Maonès-Vilafranca (Flaquer Rey), Binissalem-Arenal (Serrano Pérez), Sóller-Espanya (Sureda Cuenca), Montuïri-Alaior (Quesada Segura), Manacor-Felanitx (Raúl Martín García), UE Poblera-Santa Ponça (Arenas Cuesta) i Santa Eulàlia-Cardassar (Sánchez Vallès).

Regional Preferent Els col·legiats nomenats per dirigir els partits de la pròxima jornada seran els següents: S'Horta-Pollença (Becerra Constantino), Cala Millor-Alcúdia (Ortiz López), Penya Arrabal-UE Poblera (Cano Gázquez), Peguera-Algaida (Serra Crespí), Soledat-Constància (Pintado Calero), Montaura-Ferrioler (Serra Vila), La Unió-Campos (Rodríguez Torres), Calvià-Son Roca (Morey Cámara), Esporles-Collera (Socias Rullan) i Andratx-Gènova (Covas Monserrat), partit que es disputarà en el camp del S'Arracó, a causa de les obres que s'estan realitzant a Sa Plana d'Andratx.

+ VIST