Segueix-nos F Y T R

El Mallorca recupera l'alè davant el Rayo (0-2)

| Madrid |

La presència de tres centrals mallorquinistes ha canviat les habituals pilotades del Rayo cap al frontal de l'àrea, per pilotes creuades cap a les bandes. Precisament per una jugada per la banda dreta arribaria als sis minuts el gol anul·lat a Jordi Ferrón. Una errada del jove central Diago Mainz ha servit al camerunès Etoo per anotar el 0-1 als quinze minuts de joc. L'avantatge en el marcador ha reafermat el seu plantejament defensiu, i ha cedit l'esfèric per complet al Rayo a l'espera d'un comtraatac de Luque o Etoo. Però els madrilenys han estat incapaços de superar el sistema defensiu illenc.

Al segon temps ni tan sols la presència del brasiler Glaucio ha servit per posar nerviosa la porteria defensada per Roa. En canvi el perill ha vingut de la mà de Luque als minuts 63 i 69, en dues clares ocasions de gol que Etxebarría ha evitat. La sortida de Bolo tampoc no ha servit al Rayo per crear mes perill. Al contrari, el Mallorca a sentenciat el partit amb un 0-2 al minut 85 en un contraatac culminat per Paunovic