Segueix-nos F Y T R

Luque afirmà que «no és important qui marqui»

«Allò important és que l'equip guanyi»

| Madrid |

El davanter mallorquinista i actual màxim golejador del conjunt que dirigeix Kresic, Albert Luque, no tingué una actuació gaire afortunada ahir, errà dues ocasions clares de gol, per bé que intervingué amb encert en la jugada del primer gol mallorquinista aconseguit per Samuel Etoo. Després del partit, el davanter explicà que «estic una mica trist perquè no he pogut marcar en dues oportunitats realment clares, però molt content per la victòria de l'equip que, al cap i a la fi, és allò que importa de veritat». Luque explicà que «a la primera ocasió he volgut rematar amb la cama esquerra, que és la meva bona, en comptes de fer-ho amb la cama dreta, que era a la que em venia».

Pel que fa a l'altra ocasió no aprofitada, indicà que «no he engaltat bé la pilota i el xut m'ha sortit més fluix del que esperava». El davanter també destacà la jugada que se saldà amb el primer gol mallorquinista: «Ha estat una errada seva en defensa que hem sabut aprofitar i, tot i que jo tenia xut clar a porta, he vist Etoo sol i li he passat la pilota». Luque afirmà també que «no és important qui marqui, sinó que l'equip guanyi». En opinió del jove davanter mallorquinista, ahir, a Vallecas, no es tractava de jugar bé, sinó de «lluitar i guanyar el partit com fos», i afegí que «ha estat una victòria molt important per a nosaltres i esperem que sigui l'inici d'una bona ratxa que ens serveixi per escalar posicions en la classificació».

Interrogat pel nou sistema que desplegà el Reial Mallorca en el matx d'ahir, Luque digué que «per a mi i per als davanters és difícil, però crec que ha estat molt encertat per part de Kresic». A més a més, afegí que «amb Etoo ens hem entès molt bé, dúiem tota la setmana assajant el nou sistema i tot ens ha sortit bé». Finalment, Albert Luque, que lloà l'afició del Rayo, demanà als aficionats mallorquinistes que continuïn donant suport a l'equip i destacà que el pròxim rival del Mallorca, l'Osasuna, serà «molt difícil».

+ VIST