Segueix-nos F Y T R

«El partit defineix el lloc del Mallorca»

Manzano assegurà que «ara podem mirar cap a dalt»

| Madrid |

Gregorio Manzano no va poder amagar la seva satisfacció pel desenllaç que va tenir el partit d'ahir i que, segons el mateix tècnic vermellenc, defineix «quin lloc ha d'ocupar el Mallorca a la primera volta». «Els vaig dir als jugadors que si perdíem, significaria que havíem de mirar les places de la mitja taula cap a baix, i si guanyàvem les de la zona de dalt», va afegir a aquest respecte Manzano. L'entrenador mallorquinista va apuntar que «havíem estudiat molt bé el Betis durant tota aquesta setmana i volíem sortir al contraatac en tenir la pilota. El nostre objectiu era avançar-nos al marcador per fer-los viure una situació que encara no han experimentat enguany».

Per Manzano, la clau del triomf mallorquinista ha estat la tasca defensiva de l'equip «quasi perfecta», com també la unió de la plantilla: «Hem fet un molt bon treball en equip al partit d'avui (per ahir). És molt difícil veure un altre equip a la Primera Divisió que hagi viscut aquesta situació. És a dir, que els tres primers partits sumi 9 gols i 0 punts, i els tres següents 9 punts i 0 gols».

Especial menció es mereixen també les bandes, amb Riera, Novo, Denilson i Joaquin com a respectius protagonistes: «Avui (per ahir) les quatre bandes no han brillant tant com es presagiava en el sentit que els jugadors no han pogut deixar veure el seu potencial, i això es deu a un molt bon treball dels laterals», digué, i afegí que «al centre el joc sempre ha estat molt equilibrat i al final hem resolt amb un gol d'un jugador de banda com és Novo, després d'una molt bona pressió de Pandiani, que fabricà sol la jugada».

Manzano conclogué que «en línies generals el sistema defensiu del Mallorca ha estat molt bé i a la segona part hem tingut dos contraatacs que haurien pogut sentenciar, però l'important és que hem sumat tres punts contra un dels equips més en forma de la Lliga», i afegí que «ja diguérem que es podia guanyar el Betis, i ara només falta poder dur el Mallorca allà on tots el volem veure».

+ VIST