Segueix-nos F Y T R

«Només ens preocupaven els socis»

Miquel Garro assegurà que «ja es veia venir que hi hauria problemes amb les entrades»

| Palma |


Miquel Garro era ahir un home feliç. Polèmiques sobre les entrades de la Copa del Rei a banda, el president de la Federació de Penyes del Reial Mallorca confessava que «estam molt satisfets perquè tot ha sortit molt bé i la resposta ha estat molt bona». Amb aquestes paraules Garro feia referència al rècord de 13.900 aficionats que acompanyaran el Mallorca a Elx aquest mes de juny i assegurava, envers la tensió que es visqué dimarts a les taquilles de Son Moix, que «a nosaltres només ens preocupava que els socis tenguessin entrades. La resta d'aficionats ja no són una qüestió nostra».

Miquel Garro va ser un dels homes que més va recriminar al Recreativo de Huelva la seva actitud de negar-se a jugar a l'estadi de Mestalla des d'un primer moment, com també fou un dels pioners a l'hora de vaticinar que hi hauria problemes amb la distribució de les entrades: «Es veia venir que això succeiria, i si no haguéssim actuat ens hauria agafat el bou. La nostra principal preocupació és que els socis tenguin preferència, perquè cap abonat del Mallorca no es quedàs sense entrada i ho hem aconseguit, així que ja estam contents», va declarar Miquel Garro.

En aquest sentit, el president de la Federació de Penyes Mallorquinistes confessà que «estam molt satisfets perquè a més hi ha hagut un autèntic rècord d'aficionats que hauria estat major si s'hagués pogut». Afegí que «esper que s'aconsegueixin més entrades prest, però que el paquet sigui gran».

Aquesta és la primera vegada que hi ha una major demanda que oferta per acompanyar el Reial Mallorca a una final. Fins ara la major xifra és d'11.200 aficionats l'any 1998 en el partit de Copa del Rei que es disputà a Mestalla i en el qual el Mallorca perdé el trofeu a la tanda de penals.

Tot i que el Reial Mallorca ha intensificat les gestions per aconseguir més passis, algunes agències de viatges com Halcón Viajes ja anunciaren ahir que bescanviaran els bitllets per doblers a tots aquells que així ho vulguin. D'altres, com Iberia, apuntaren que de moment cap client no els ha presentat cap reclamació, per la qual cosa encara no han decidit cap línia d'actuació.

Pel que fa a l'opció de comprar les entrades a Elx, està ja descartada ja que ahir s'anuncià des del club alacantí que no tenen cap obligació ni intenció de posar-les a la venda.

+ VIST