Segueix-nos F Y T R

El Barcelona veu favorit el Madrid

Els jugadors blaugranes traslladen la «pressió» al conjunt blanc

| Barcelona |

Els jugadors del Barcelona Rafael Márquez i Víctor Valdés van coincidir ahir a concedir el paper de favorit al Reial Madrid en el clàssic de la Lliga que enfrontarà el pròxim diumenge ambdós equips a l'estadi Santiago Bernabéu.

Márquez va considerar que madridistes i barcelonistes arribaran «en un bon moment» al partit, després de les seves victòries aquest cap de setmana passat, però que «per ara el favorit és el Madrid», una cosa que va justificar dient que el conjunt blanc està més ben classificat a la Lliga i compta amb «l'avantatge» de jugar a casa.

Per la seva part, Víctor Valdés va dir que està «d'acord» amb Márquez que el Madrid és el favorit en aquest matx, alhora que va destacar que disposa de «jugadors de gran qualitat» i que «el factor camp compta bastant». Tanmateix, Valdés va subratllar que «donar per favorit el Madrid no significa que se surti a perdre». De fet, va assegurar que «nosaltres sortirem amb moltes ganes de guanyar el clàssic».

«Vèncer el Madrid seria molt bo per a tots. Serien tres punts molt importants i per a l'afició també una alegria molt gran», va assenyalar el porter blaugrana. El central Rafael Márquez va afirmar així mateix que els jugadors barcelonistes estan «ansiosos» per afrontar el partit contra el Reial Madrid i que ara veu al vestuari blaugrana un ambient «diferent» del que hi havia quan, en plena crisi de resultats del Barcelona, l'equip blanc va guanyar al Camp Nou per 1-2. «L'equip està en un moment molt bo i s'ha d'intentar aprofitar-lo», va dir Márquez, qui va afegir que «guanyar el Madrid donaria molt de gust». El jugador va remarcar que el Madrid compta amb «jugadors de gran qualitat».

+ VIST