Segueix-nos F Y T R

Toni Vidal, nou tècnic del Platges en substitució de Paco Svoljsak

La dinàmica perdedora del calvianers provoca el canvi d'entrenador

| Palma |


És la llei del futbol. Ahir horabaixa es confirmà la destitució de Paco Svoljsak com a tècnic del Platges de Calvià, equip que en les darreres jornades s'ha apropat perillosament a la zona de descens directe a Regional Preferent, a la vegada que es coneixia de seguida el seu substitut: Toni Vidal, un home de la casa i que té tota la confiança del club.

L'equip calvianer és quinzè classificat a sis punts del Collera, divuitè de la taula i, ara per ara, equip de Preferent. Precisament el desencadenant d'aquesta «crisi esportiva» la provocà aquest equip amb la seva visita al Poliesportiu de Magaluf diumenge passat, d'on va treure un empat.

Dilluns, Paco Svoljsak i el president de l'entitat, Manolo Grillé, es reuniren amb l'objectiu d'analitzar la situació de l'equip i per tractar de trobar solucions a la dinàmica perdedora de les darreres jornades. L'encara entrenador del Platges posà el seu càrrec a disposició del club i aquest ho va fer efectiu ahir: Svoljsak al carrer.

Segons Grillé, la decisió ha estat consesuada entre tècnic i club: «Ens reunírem i en Paco em comunicà que si el club creia oportú prescindir dels seus serveis, ell no hi posaria cap impediment. Ha estat una renúncia voluntària». El màxim dirigent del Platges de Calvià només tingué paraules d'agraïment per al seu ja «extècnic»: «En Paco ha demostrat que estima el club i ha fet una gran feina. Però així és el futbol i tothom sap que els resultats manen».

El club de Magaluf ha confiat en Toni Vidal, un home que ja va dirigir l'equip la temporada passada, i Manolo Grillé assegurà que «volem un revulsiu i creim que Vidal és l'home idoni, perquè coneix el club i els jugadors, encara que els quatre partits que resten només cal continuar amb la feina feta per Svoljsak». El president confia que el Platges reaccioni en aquest darrer tram de temporada i que no passi angúnies: «Sincerament crec que la nostra plantilla té més qualitat que la que demostra la seva classificació i la plantilla s'ha conjurat per demostrar-ho en aquests quatre partits, en els quals ens jugam tota la temporada».

+ VIST