Segueix-nos F Y T R

Frank Rijkaard: «Són tres punts d'or»

L'entrenador destacà l'actitud dels seus homes

| Palma |

El tècnic del Futbol Club Barcelona, Frank Rijkaard, comparegué després del matx en què el seu equip acabava de derrotar el Mallorca a la sala de premsa del Camp Nou. Rijkaard va fer la seva anàlisi del partit i començà dient que «hem sumat tres punts d'or treballant, lluitant i patint».

Frank Rijkaard volgué destacar que la victòria assolida era, sobretot, fruit de «l'actitud de l'equip» i recordà que el Mallorca «darrerament està obtenint bons resultats i ha fet un bon treball defensiu i han tapat molt bé tots els forats».

El tècnic barcelonista declarà que «sense actitud no es pot guanyar i cal lluitar fins al darrer minut» i afegí que «per molta qualitat que tenguis sempre has de lluitar».

Frank Rijkaard va ser interrogat sobre la intensitat de la seva celebració del gol, a la qual cosa contestà que «una victòria com la d'avui (per ahir) era molt important, a més a més, des de la banqueta vèiem com la pilota no entrava, per això quan al final ha entrat, l'alegria ha estat encara més gran». El tècnic holandès reconegué que «l'equip no està jugant al seu nivell, però per això mateix és molt important l'actitud dels jugadors».

D'altra banda, també ressaltà que les substitucions havien estat claus, ja que «hem utilitzat com a recurs l'entrada de Xavi, que ha donat més frescor que si hagués entrat des del primer minut».

Rijkaard no entrà a valorar l'actuació arbitral, però destacà que la jugada del penal havia estat determinant: «El fet que Víctor Valdés hagi parat el penal ha estat una jugada absolutament determinant en l'esdevenir del partit».

Sobre el fet que Lionel Mesi jugàs gairebé tot el partit per la banda esquerra, l'entrenador del conjunt barceloní explicà que «Mesi habitualment, quan jugava a les categories inferiors, havia jugat d'extrem esquerra, però amb nosaltres normalment ocupa la banda dreta, però pot jugar per les dues bandes i avui (per ahir) ha començat per l'esquerra, però ha acabat per la banda dreta.

+ VIST