Segueix-nos F Y T R

Gregorio Manzano: «El Mallorca sempre cregué en el triomf»

El tècnic del Reial Mallorca aplaudí la segona part del seu equip davant el Valladolid a l'Ono Estadi

| Palma |

Diuen que guanyar fa riure i, després de la victòria d'ahir davant el Reial Valladolid, el tècnic del Reial Mallorca, Gregorio Manzano, va fer acte de presència a la sala de premsa de més bon humor que diumenge passat a Almeria i féu una anàlisi més tranquil·la del matx.

Manzano començà aplaudint la feina del seu equip en la segona part i que permeté remuntar un 0-2 amb el qual s'arribà al descans, però també reconegué que en la primera part es cometeren algunes errades de concentració.

«No hem entrat forts en el partit i el Valladolid sí que ho ha fet i en el minut 7 ja anàvem per darrere en el marcador i ens entraren alguns dubtes. Això marcà la primera part. En el descans es corregiren posicions. Jo he mentalitzat l'equip que havíem d'afrontar la segona part com si anàssim 0-0. Hem tingut la sort de marcar prest, però la veritat és que el Mallorca sempre ha cregut en la victòria i per això hem d'aplaudir la feina dels jugadors en la segona part. A més dels quatre gols, hem creat moltes ocasions de perill i al final fins i tot podem dir que el marcador ha estat curt».

En referència a les rotacions que introduí Manzano en l'equip, deixant fora de la convocatòria jugadors importants com Ballesteros, Pereyra i Tuni, el tècnic reconegué que era una aposta tan arriscada com necessària i s'alegrà que al final tot sortís bé. «El futbol és guapo quan es guanya, però sé que si haguéssim perdut m'haurien caigut ganivetades pels canvis que hi he introduït. Al final tot ha sortit bé i estic content per David Navarro, Castro i Basinas, perque hauria estat un cop molt fort si no haguéssim guanyat. Jo crec en tots els meus jugadors i estic content que tot hagi anat de menys a més. Enguany tenim una plantilla profunda i ho hem d'aprofitar», digué.En referència a l'actuació d'Arango, Manzano afirmà que «era important que marcàs, per ell i per l'equip».

+ VIST