Segueix-nos F Y T R

Un superior Santa Eulària guanya el Margalidà

MARGALIDÀ 1
P.S.EULÀRIA 3

MARGALIDÀ: Julià (1), Aitor (1), Txaparro (1), Hurtado (1), Juajo (1), Moncadas (1), David (1), Siquier (1), Ismael (1), Delacruz (1) i Dario (1).
Oliva (1) per Dario i Àlex (1) per Aitor.
P.S.EULÀRIA: Morro (2), Manolo (2), Suarez (2), Adrià (2), Villodre (2), Salazar (2), Sortado (2), Gutierrez (2), Grimaldo (2), Fernandez (2) i Pino (2).
Raúl (1) per Guti i Emili (1) per Grimaldo.
ÀRBITRE: Escribano Jimenez (2). Amonestà els jugadors del Marglidà, Moncades, David i el Delegat local; i els jugadors del Penya Esportiva, Adrià Villodre i Raúl.
GOLS: 1-0: minut 32, Dario.
1-1: minut 36 Manolo.
1-2: minut 72, Raúl.

M.PÉREZ. S.Margalida.
Un superior Penya Esportiva Santa Eulària guanyà el Margalidà per tres gols a un, en un partit sense major transcendència. De fet, el Margalidà disputà uns trenta minuts molt bons, creant ocasions de perill. Fruit d'aquest joc, el jugador local Dario aconseguí superar la porteria defensada per Morro. Ara bé, malgrat tenir un gol en contra la Penya no s'arronsà i tres minuts després Manolo empatava el partit. Amb l'empat a un s'arribà al descans.

A la represa, el conjunt visitant sortí al terreny de joc amb la clara intenció de sentenciar el partit el més aviat millor. Així Raul aconseguia superar novament la porteria defensada per Julià. Amb dos gols en contra, l'equip local s'ensorrà, intentant contenir la davantera rival. Però el gol de la sentència no va arribar fins al temps de descompte, quan Pino supera per tercera i darrera vegada la porteria local i donà els tres punts a la Penya Esportiva.

+ VIST