GETAFE: Abbondancieri, Cortés, Cata Díaz, Belenguer, Licht, Celestini, Sousa, Casquero, Nacho, Manu del Moral i Uche.
Kepa per Nacho, De la Red per Celestini i Pallardó per Sousa.
REIAL MÚRCIA: Notario, Pignol, Mejía, Arzo, Peña, Pablo García, De Lucas, Movilla, Joffre, Iván Alonso i Baiano.
Gallardo per Pignol, Abel per De Lucas i Regueiro per Joffre.
ÀRBITRE: Ramírez Domínguez (Comité andalús). Amonestà Cortés i Casquero per part del Getafe i Pablo García i Mejía per part del Reial Múrcia. A més, expulsà el local Kepa, amb vermella directa, en el minut 68 de joc.
1-0: minut 55, Kepa.
2-0: minut 60, Casquero.

El Getafe sumà, en la vuitena jornada, la seva primera victòria lliguera en guanyar 2-0 un Múrcia que, malgrat les seves intencions de jugar la pilota, es mostrà inferior davant un rival que ahir sí fou pràctic amb vista a porta. Kepa de cap als deu minuts de la segona part, i Casquero cinc minuts dseprés, certificaren un primer triomf getafenc que permet a Laudrup respirar una mica.