Segueix-nos F Y T R

L'oferta de Davidson arriba al jutge

| Palma |

El serial de la compravenda del Mallorca ja veu la llum al final del túnel. Els administradors concursals traslladaren dimarts passat al jutge Víctor Fernández, titular del Jutjat Mercantil número 1 de Palma, l’oferta que l’empresari britànic Paul Davidson presentà dia 10 de setembre passat per adquirir el paquet accionarial del president Vicenç Grande i convertir-se en el nou propietari del club balear.

Davidson, que retornarà aquest cap de setmana a l’Illa a temps per presenciar el duel entre el Mallorca i l’Sporting de Gijón, és a hores d’ara l’únic comprador potencial de la SAD balear. És l’únic que ha presentat una oferta formal per les accions de Grande (38 milions d’euros) i que ha acreditat la seva solvència econòmica. Aquesta circumstància és la que ha empès els administradors concursals a translladar l’oferta del Llanterner al jutge, que és l’únic que té la potestat de donar el seu vistiplau i llum verda a l’operació –el procès podria solucionar-se en deu o quinze dies–.

El contracte definitiu ja fou redactat dies enrere pels advocats d’ambdues parts i signat per Davidson, però encara falta la firma de Grande.La reclamació al Mallorca per part del Banc de València d’un deute de 3,5 milions d’euros ha enterbolit l’operació, encara que Davidson es manté ferm en la seva voluntat d’adquirir el Mallorca. Davidson ha quedat gairebé tot sol en la cursa per convertir-se en nou propietari del Mallorca, ja que el magnat de Red Bull, Dietrich Mateschitz, ha decidit retirar la seva oferta, igual que el britànic Freddy Shepherd. L’uzbek Miradil Djalalov i els àrabs d’Abu Dhabi Group no han mogut peça.

+ VIST